κυλιομενο μενου

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ


Όπως-όπως, και με σκοτεινές διαδικασίες, προωθεί το υπουργείο τα σεμινάρια των διευθυντών για την αξιολόγηση. Την ίδια στιγμή που ο υπουργός παιδείας παραδέχεται ότι λείπουν 22.000 εκπαιδευτικοί και δηλώνει κυνικά ότι το θέμα αυτό θα αντιμετωπιζόταν με συγχωνεύσεις(!!!), το υπουργείο καλεί τους διευθυντές για να τους μάθει πώς θα αξιολογήσουν τους συναδέλφους, προσπαθώντας να τους κάνει συνένοχους στην άθλια πολιτική των απολύσεων.
Το επόμενο διάστημα είναι βέβαιο ότι θα επιχειρηθεί να στηθεί ένα τέτοιο σεμινάριο και στο Κιλκίς. Καλούμε τους Διευθυντές, ως μέλη του συνδικάτου, να απέχουν από τα σεμινάρια αυτά (όπως κι από οποιαδήποτε διαδικασία αξιολόγησης) και τους υπόλοιπους συναδέλφους δυναμικά και αποφασιστικά να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις για τη ματαίωση των σεμιναρίων.
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Κιλκίς κηρύσσει από τώρα κιόλας 3ωρη στάση εργασίας για τις ώρες διεξαγωγής των σεμιναρίων που συμπληρώνονται από τις αντίστοιχες στάσεις εργασίας της ΟΛΜΕ για να έχουν συνδικαλιστική κάλυψη οι Διευθυντές που δεν είναι διατεθειμένοι να τα παρακολουθήσουν, αλλά και οι συνάδελφοι που θα πάρουν μέρος στις συγκεντρώσεις της ΕΛΜΕ στο χώρο διεξαγωγής των σεμιναρίων της ντροπής.