κυλιομενο μενου

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Καμπάνια οικονομικής στήριξης των συναδέλφων που απολύονταιΤο ΔΣ της ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ  στηρίζει την  απόφαση της ΟΛΜΕ για την οικονομική στήριξη των συναδέλφων μας που απολύονται από τη βάρβαρη πολιτική της Κυβέρνησης.
Συγκεκριμένα, το ΔΣ της ΟΛΜΕ αποφάσισε:
  • τη δημιουργία ειδικού ταμείου αλληλεγγύης για την οικονομική στήριξη των συναδέλφων μας που απολύονται. Η οικονομική καμπάνια θα διαρκέσει για ένα εξάμηνο και θα ολοκληρωθεί το Δεκέμβρη του 2014.
  • Κάθε εκπαιδευτικός καλείται να συνεισφέρει δύο (2) ευρώ το μήνα. Καλούμε τους συλλόγους διδασκόντων σε κάθε σχολείο να ορίσουν έναν εκπαιδευτικό υπεύθυνο.
  • Ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός θα συγκεντρώνει τα χρήματα από την 1η έως την 5η κάθε μήνα και θα καταθέτει τα χρήματα στο σχετικό λογαριασμό αλληλεγγύης της ΟΛΜΕ.
  • Η απόδειξη κατάθεσης θα τοιχοκολλείται στον πίνακα ανακοινώσεων του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου και θα στέλνεται στην ΕΛΜΕ με email.
Ο λογαριασμός αλληλεγγύης είναι: 114-00-2002-005940 ALPHA BANK.
Καλούμε τα σχολεία να ξεκινήσουν την καμπάνια οικονομικής στήριξης από τον Ιούνιο. H οικονομική στήριξη των συναδέλφων μπορεί να υλοποιηθεί σύμφωνα με την απόφαση της ΟΛΜΕ ( 2 ευρώ το μήνα) ή εφάπαξ καταβολή ποσού σύμφωνα με τις δυνατότητες κάθε συναδέλφου.
Δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για την επαναπρόσληψη ΟΛΩΝ και την επαναλειτουργία όλων των τομέων και των ειδικοτήτων της ΤΕΕ που καταργήθηκαν.
ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ
ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!

O Πρόεδρος                                                                                    Ο Γεν. Γραμματέας