κυλιομενο μενου

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Η σημερινή πολιτική συγκυρία και ο διαχωρισμός της παράταξης από την ασκούμενη αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησης

ΠΑΣΚ ν. Κιλκίς

Κάτω απ’ το πρίσμα των σημερινών εξελίξεων και όντας συνεπείς στην περσινή μας υπεύθυνη πρόταση και στάση προτείναμε όπως και πέρσι ένα διαπαραταξιακό προεδρείο το οποίο θα αντικατοπτρίζει την εντολή και ενότητα του κλάδου.
Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει σήμερα ο εργαζόμενος δεν επιτρέπουν τον παραμικρό εφησυχασμό απέναντι στις συνθήκες που προδιαγράφονται.
 Η απερχόμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κάτω από το βάρος των ενδογενών αντιφάσεων της Ευρωπαϊκής πολιτικής και υπό τον αυστηρό έλεγχο της βάσης του ΠΑΣΟΚ αναγκάστηκε να παραδώσει την εξουσία σε μια κυβέρνηση συνεργασίας με τις αντιδραστικές δυνάμεις της δεξιάς και με την σιωπηρή συνεργασία δια της απουσίας της αριστεράς, ώστε να υλοποιηθεί μια εκτεταμένη σειρά αντιλαϊκών και αντεργατικών μέτρων που εξυπηρετούν το εγχώριο και ξένο κεφάλαιο.
Η συνδικαλιστική βάση του ΠΑΣΟΚ, πιστή στις αρχές του σοσιαλισμού και της κοινωνικής δικαιοσύνης θα συνεχίσει τον έμπρακτο αγώνα εναντίον οποιασδήποτε προσπάθειας να περισταλούν τα δικαιώματα των εργαζομένων όπως ακριβώς έκανε και τα δύο τελευταία χρόνια.
Η ΠΑΣΚ εκπαιδευτικών ν. Κιλκίς πρωτοπόρα δύναμη σ’ αυτόν τον αγώνα θα συνεχίσει έμπρακτα να διεκδικεί όχι μόνο την επανάκτηση των κεκτημένων εργασιακών δικαιωμάτων αλλά και την περαιτέρω βελτίωση των εργασιακών όρων για κάθε εργαζόμενο είτε του ιδιωτικού είτε του δημόσιου τομέα.
Δράττεται δε της ευκαιρίας να εκφράσει τις βαθύτατες ευχαριστίες της προς όλους τους συναδέλφους/φισσες που μετείχαν της εκλογικής διαδικασίας της ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς, αποδεικνύοντας με το πιο περίτρανο τρόπο σ’ όλους εκείνους, που ενδογενώς ή εξωγενώς προσπαθούν ν’ απαξιώσουν το συνδικαλιστικό κίνημα, ότι είμαστε παρόντες φύλακες της ενότητας με διαρκή αγώνα και δεσμεύεται ότι θα υπηρετήσει επάξια την εμπιστοσύνη όλων των συναδέλφων/φισσών.

Με εκτίμηση  
ΠΑΣΚ εκπαιδευτικών ν. Κιλκίς

Υπεύθυνος blog: Πολυχρονιάδης Γιώργος