κυλιομενο μενου

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Η αιρετός απαντά στο ΔΣ της ΕΛΜΕ

Θέμα: σχετικά με την ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Κιλκίς για την απόφαση του ΠΥΣΔΕ για τον επανακαθορισμό των ομάδων σχολείων


Συναδέλφισσες-οι,

η κριτική προς έναν αιρετό εκπρόσωπο των συναδέλφων είναι θεμιτή, αναμενόμενη και, υπό προϋποθέσεις, μπορεί να είναι βοηθητική και εποικοδομητική στην κατεύθυνση της ενδυνάμωσης του ρόλου του στην υπεράσπιση των συμφερόντων του κλάδου.

Η αμφίδρομη επικοινωνία ανάμεσα στους αιρετούς και το Σωματείο, ώστε να διαμορφώνονται στέρεες και ξεκάθαρες θέσεις, είναι προς κατάκτηση το επόμενο διάστημα για όλους μας.

Στην παρούσα συγκυρία, μπροστά στα τεράστια προβλήματα με τα οποία καλούμαστε να αναμετρηθούμε όλοι μας, με κυριότερα την οικονομική εξαθλίωση και την παιδαγωγική απαξίωση μέσω της τιμωρητικής αξιόλογησης, εκείνο που προέχει είναι η ενότητα και η καλύτερη δυνατή προετοιμασία του κλάδου, μέσα από ουσιαστικό διάλογο με τους συναδέλφους.

Πρακτικές οι οποίες ευνοούν τις διαιρέσεις και ανακαλύπτουν "εσωτερικούς εχθρούς" υπονομεύουν την ενότητα και τους επερχόμενους αγώνες του κλάδου. Σε ό,τι με αφορά, εγώ θα συνεχίσω να εργάζομαι για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των συναδέλφων και τη συστράτευσή τους στους συνδικαλιστικούς και πολιτικούς αγώνες, έχοντας ως βασική αρχή την ενότητα και όχι τη διαίρεση.

Καλή δύναμη.
Κατερίνα Αγγίσταλη

αιρετός ΠΥΣΔΕ Κιλκίς

6972167133


Υπεύθυνος του blog: Πολυχρονιάδης Γιώργος