κυλιομενο μενου

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ και ΝΤ ΑΔΕΔΥΤο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ στη συνεδρίασή του στις 28-11-2016 αποφάσισε να πραγματοποιήσει τις εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. στις 20-12-2016 ημέρα ΤΡΙΤΗ. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του σωματείου. Υπενθυμίζεται ότι η συνδρομή είναι 20 Ευρώ. Έτσι:

  1. Οι συνάδελφοι που μισθοδοτούνται από το Κιλκίς και πληρώνουν τη συνδρομή τους μέσω της μισθοδοσίας ψηφίζουν κανονικά.
  2. Οι συνάδελφοι που μισθοδοτούνται από το Κιλκίς και δεν πληρώνουν τη συνδρομή τους μέσω της μισθοδοσίας ψηφίζουν κανονικά, εφόσον πληρώσουν τη συνδρομή τους την ημέρα των εκλογών ή νωρίτερα στον ταμία ή σε οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ.
  3. Οι με οποιοδήποτε τρόπο αποσπασμένοι στο νομό Κιλκίς (από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ ή ΠΥΣΠΕ,  σε φορείς κ.λ.π.) ψηφίζουν κανονικά εφόσον την ημέρα των εκλογών προσκομίσουν βεβαίωση ότι είναι οικονομικά τακτοποιημένοι για το 2016-2017 στο ΠΥΣΔΕ προέλευσης. Διαφορετικά πληρώνουν τη συνδρομή στον ταμία και εφόσον φέρουν τη βεβαίωση, η συνδρομή επιστρέφεται.
  4. Οι αναπληρωτές πληρώνουν συνδρομή 10 Ευρώ και ψηφίζουν κανονικά
      5. O έλεγχος θα γίνετε πριν την ψηφοφορία και θα δίνετε κάρτα της ΕΛΜΕ

Η γενική συνέλευση θα αρχίσει στις 8:30 και η ψηφοφορία στις 12:30