κυλιομενο μενου

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Ε.Λ.Μ.Ε. Ν. ΚΙΛΚΙΣ 5 Οκτωβρίου 2018


Το  Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. αποφάσισε την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 (παγκόσμια ημέρα του εκπαιδευτικού) στις 13:00 στο Υπουργείο Παιδείας.
Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων  η ΟΛΜΕ έχει κηρύξει  3ωρη στάση εργασίας, τις 3 τελευταίες ώρες του πρωινού και τις 3 πρώτες ώρες του απογευματινού προγράμματος απαιτώντας :- 14χρονο δημόσιο δωρεάν σχολείο με 2χρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή και εκπαίδευση άμεσα σε όλη τη χώρα-Άμεση πραγματοποίηση μαζικών διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών για την κάλυψη όλων των αναγκών της δημόσιας εκπαίδευσης- Εξίσωση δικαιωμάτων αναπληρωτών και μονίμων-Αύξηση δαπανών για την παιδεία-Σταδιακή αναπλήρωση των απωλειών σε μισθούς και συντάξεις
Το  Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. ΚΙΛΚΙΣ  αποφάσισε την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 στις 13:00 στη  Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Ν. Κιλκίς για  τα αιτήματα της ΟΛΜΕ  και  για την αναμοριοδότηση των σχολικών μονάδων του Ν. Κιλκίς.
Το Δ.Σ. της  Ε.Λ.Μ.Ε. Κιλκίς εκφράζει την αντίθεση του  για την υποβάθμιση της μοριοδότησης των  σχολικών μονάδων του ΠΥΣΔΕ Κιλκίς. Ο Νομός Κιλκίς είναι ένας παραμεθόριος Νομός και θεωρούμε ότι ο νέος τρόπος μοριοδότησης σχολείων είναι άδικος για τους εκπαιδευτικούς που εργάζονται στα βόρεια σύνορα της Χώρας. Καλούμε  το ΥΠ.Π.Ε.Θ. να αναθεωρήσει τις αποφάσεις του. Διεκδικούμε :Την ανάκληση της Υ.Α. και την επανεξέταση της αναμοριοδότησης στη βάση των προτάσεων των ΕΛΜΕ.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στις συγκεντρώσεις την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 στις 13:00 στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Ν. Κιλκίς.

    Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γεν. Γραμματέας

Ξενέλης  Γεώργιος                                            Γεωργούσης  Ιωάννης