κυλιομενο μενου

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Όλοι στην παράσταση διαμαρτυρίας

παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης ΠΑΡΑΣΚΕΥη 31/5 στις 13.30
Συναδέλφισσες/φοι
Το Υπουργείο με την εγκύκλιό του έχει καταργήσει κάθε έννοια αυτοτέλειας των ΠΥΣΔΕ, βάζοντας περιορισμούς στη λειτουργία τους με την πρωτοφανή επιλογή του, να συντάξει το ίδιο τους πίνακες πλεονασμάτων και κενών, αλλά και απαιτώντας αιτιολογήσεις για κάθε διαφορετική πρόταση των ΠΥΣΔΕ  από τον Δ/ντή Εκπ/σης, αλλά και από τον Περιφερειακό Δ/ντή.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ καταγγέλλει το Υπουργείο και την Κυβέρνηση για την εφαρμογή των αντιεκπαιδευτικών μέτρων που ισοδυναμούν με λαιμητόμο των εργατικών μας δικαιωμάτων: 10.000 απολύσεις αναπληρωτών, χιλιάδες υποχρεωτικές μετακινήσεις εκπαιδευτικών. Σύμφωνα με πρώτους υπολογισμούς 232  εκπαιδευτικοί κινδυνεύουν να μείνουν οργανικά υπεράριθμοι στο Κιλκίς. Εν συνεχεία με βάση το σχετικό ΠΔ, πολλοί απ΄αυτούς θα μπουν σε λίστες αναγκαστικών  μεταθέσεων, θα μετακινηθούν ακόμη και σε εθνικό επίπεδο ή θα οδηγηθούν σε απόλυση.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε συνεχή αγώνα όλο το επόμενο διάστημα. Με μαζική συμμετοχή  να σταματήσουμε τις απολύσεις αναπληρωτών, τις υποχρεωτικές μετακινήσεις και απολύσεις μονίμων εκπαιδευτικών. Να υπερασπιστούμε το δημόσιο σχολείο,  τη δουλειά και την αξιοπρέπεια μας.
Καλούμε  σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης την  Παρασκευή 31/5 στις 13.30