κυλιομενο μενου

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Ήρθε και πάλι η ώρα των εκλογών και της γενικής συνέλευσης

Θέμα: Εκλογοαπολογιστική συνέλευση και εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Αγαπητοί συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ της ΕΛΜΕ Κιλκίς αφού έλαβε υπόψη του:
Α) Το καταστατικό της ΕΛΜΕ
Β) Τη δυνατότητα του Πρωτοδικείου για τη διάθεση δικαστικού αντιπροσώπου
αποφάσισε στη Συνεδρίαση της 15/11/12 την πραγματοποίηση των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς την Πέμπτη 6-12-2012 στο εργατικό κέντρο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 14:30 το μεσημέρι.
    Η εκλογοαπολογιστική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30-11-2012  με ώρα έναρξης 14:15 στο εργατικό κέντρο.
    Για την απρόσκοπτη προσέλευση των συναδέλφων την ημέρα των εκλογών Πέμπτη 6-12-2012   θα χορηγηθεί άδεια από την υπηρεσία.
Είναι αυτονόητο πως η παρουσία όλων μας και στις 2 διαδικασίες είναι απαραίτητη.
Παρακαλούμε επίσης να δώσετε προσοχή στα παρακάτω:
  1. Ψηφίζουμε με ταυτότητα, άδεια οδήγησης ή βιβλιάριο.
  2. Οι αποσπασμένοι από άλλο ΠΥΣΔΕ προσκομίζουν βεβαίωση ότι είναι οικονομικά τακτοποιημένοι για το συνδικαλιστικό έτος 2013. Αν για κάποιο λόγο δεν έχουν τη βεβαίωση μέχρι την ημέρα των εκλογών πληρώνουν τη συνδρομή των 25 Ευρώ, η οποία επιστρέφεται όταν θα παραδώσουν τη βεβαίωση στον ταμία της ΕΛΜΕ.
  3. Όσοι συνάδελφοι με υπεύθυνη δήλωση δεν πληρώνουν συνδρομή μέσω της ενιαίας αρχής πληρωμών, μπορούν αν θέλουν να ψηφίσουν κανονικά πληρώνοντας εφάπαξ τη συνδρομή των 25 Ευρώ για το 2013.
  4. Οι αναπληρωτές ψηφίζουν κανονικά πληρώνοντας τη συνδρομή για το 2013.
  5. Τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων και οι μεμονωμένοι υποψήφιοι μπορούν να καταθέσουν τα ψηφοδέλτια μέχρι το πέρας της γενικής συνέλευσης στην εφορευτική επιτροπή.



    Ο Πρόεδρος                                                                                                    Ο Γεν. Γραμματέας

      
                           Λοκοβίτης Μιχαήλ                                                                                        Πολυχρονιάδης Γεώργιος