κυλιομενο μενου

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Άμεση έγκριση ολιγομελών τμημάτων των ΕΠΑΛ



ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΛΙΓΟΜΕΛΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ των ΕΠΑΛ της
 Δ.Δ.Ε Κιλκίς

            Το Δ.Σ ΕΛΜΕ Κιλκίς σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποίησε την Παρασκευή 22/9/2017 κ ώρα 12.30 μ.μ στα γραφεία της ΕΛΜΕ Κιλκίς  με αφορμή την κατάργηση ειδικοτήτων  στη Γ Λυκείου του  ΕΠΑΛ Αξιούπολης και του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς καθώς και την κατάργηση Τομέων στη Β’ Λυκείου του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων (Αρ.Απόφασης : 1470/20-09-2017) αποφάσισε:

  1. Η ΕΛΜΕ Κιλκίς εκφράζει την αντίδρασή της στην κατάργηση ολιγομελών τμημάτων και των ανάλογων ειδικοτήτων ( Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων & Κατασκευών) στη Γ Λυκείου του ΕΠΑΛ Αξιούπολης, της ειδικότητας (Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων & Κατασκευών) του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς καθώς και κατάργηση Τομέων στη Β’ Λυκείου του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς .

  1. Ζητούμε από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας να αποστείλει στο Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων πρόταση έγκρισης όλων των παρακάτω ολιγομελών τμημάτων των Ε.ΠΑ.Λ της Δ.Δ.Ε Κιλκίς.
   ( Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων & Κατασκευών) στη Γ Λυκείου του ΕΠΑΛ Αξιούπολης, της ειδικότητας (Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων & Κατασκευών) του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς καθώς και των Τομέων στη Β’ Λυκείου του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς .


     3.    Ζητούμε από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων να εγκρίνει χωρίς άλλη αναβολή όλα τα ολιγομελή τμήματα των Ε.ΠΑ.Λ της Δ.Δ.Ε Κιλκίς.