κυλιομενο μενου

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Κινητοποίηση στη Λάρισα



Θέμα: Πανελλαδική Κινητοποίηση στη Λάρισα στις 11 – 1 – 2014
 Μετά από τις δυο προκηρύξεις για μετάταξη των εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα αλλά και την κυνική απάντηση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης για απόλυση 444 συναδέλφων μας και 11000 απολύσεων γενικότερα στο δημόσιο τομέα, πραγματοποιήθηκε στις 3-1-2014 συνέλευση των καθηγητών σε διαθεσιμότητα της Θεσ/νικης.
 Ο χρόνος για την εκπνοή της διαθεσιμότητας πιέζει ασφυκτικά πλέον (δυόμισι μήνες )και δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο.   Επομένως συμφωνήσαμε ότι θα πρέπει να αντιδράσουμε όλοι μας δυναμικά και μαζικά απέναντι σε αυτούς που τόσο καιρό μας βιάζουν και μας εμπαίζουν. Πρέπει όλοι μαζί καθηγητές, μαθητές και γονείς να παλέψουμε και να εντείνουμε τον αγώνα μας για την ανατροπή της πολιτικής των απολύσεων εργαζομένων που υπάγονται σε οποιοδήποτε υπουργείο.
Ζητάμε να μην απολυθεί κανείς συνάδελφος μας και κανείς συνάνθρωπός μας, διότι αποτελεί παραβίαση του συνταγματικού δικαιώματος της εργασίας όλων των ανθρώπων και της αξιοπρεπούς ζωής τους Σας καλούμε να πάρετε μέρος στην Πανελλαδική Κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα στις 11 – 1 – 2014, ημέρα Σάββατο. Η προσυγκέντρωση θα γίνει στις 9 π.μ στο άγαλμα Βενιζέλου. Τα λεωφορεία θα διατεθούν από μέρους της  ΟΛΜΕ.
Ο Πρόεδρος                                                                 Ο Γεν. Γραμματέας


Ξενέλης  Γιώργος                                                       Γεωργούσης  Ιωάννης