κυλιομενο μενου

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Τρίωρη στάση εργασίας



Θέμα: Κήρυξη 3ωρης Στάσης Εργασίας από την ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς           (Πρόσκληση των Σχολικών συμβούλων, προς τους Δ/ντες των σχολικών μονάδων του ν. ΚΙΛΚΙΣ, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις διαδικασίες και την εφαρμογή της αυτοαξιολόγησης των σχολικών μονάδων την Δευτερα 16-12-2013)


          Σύμφωνα με το νομοθετικό πλαίσιο και το καταστατικό της Ομοσπονδίας μας (ΟΛΜΕ), το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς αποφάσισε την κήρυξη 3ωρης διευκολυντικής στάσης εργασίας στις 16/12/2013 ημέρα   Δευτέρα τις τρεις  τελευταίες    ώρες του πρωινού κύκλου (11:00-14:00)  και παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Ν. Κιλκίς (11:30)  
Η ΕΛΜΕ καλεί τους σχολικούς συμβούλους να πάρουν θέση με τους εκπαιδευτικούς και την εκπαίδευση και να μη συνεργήσουν στην εφαρμογή του σχεδίου του Υπουργείου, καθώς και τους διευθυντές και τις διευθύντριες των σχολικών μονάδων να μην πάρουν μέρος στο σεμινάριο επιμόρφωσης στην αυτοαξιολόγηση που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 16-12-2013 και να δηλώσουν  απεργοί. 


Ο Πρόεδρος                                       Ο Γεν. Γραμματέας

Ξενέλης Γ.                                             Γεωργούσης Ι.