κυλιομενο μενου

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Κάλεσμα κινητοποιήσεων για το πολυνομοσχέδιο



Συνάδελφοι, -ισσες
Την Παρασκευή 12/7 συγκεντρώθηκαν στο 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς συνάδελφοι από τα ΕΠΑΛ του νομού μας που αντιμετωπίζουν ΑΜΕΣΑ τον κίνδυνο της απόλυσης, η ΕΛΜΕ, άλλοι εκπαιδευτικοί, καθώς και γονείς και μαθητές.
Εκεί αποφασίστηκαν δράσεις ενάντια στο πολυνομοσχέδιο-μίνι μνημόνιο που προωθείται προς ψήφιση την Τρίτη από την κυβέρνηση, ενάντια σε όλες τις απολύσεις, για το δικαίωμα όλων στη δουλειά και για το δικαίωμα των νέων, των μαθητών μας, στη δημόσια δωρεάν εκπαίδευση.

Συνάδελφοι, -ισσες,
ένας δρόμος μόνο υπάρχει για τους εκπαιδευτικούς: αγωνιστικός ξεσηκωμός, αγωνιστικό μέτωπο με το υπόλοιπο δημόσιο, συμπόρευση με τον ιδιωτικό τομέα, τους άνεργους, την κοινωνική πλειοψηφία, για να ηττηθεί η πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ, που έχει βυθίσει την ελληνική κοινωνία στην ανεργία, τη σύγχρονη φτώχεια και εξαθλίωση.

Είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων μας στις δράσεις Δευτέρα-Τρίτη, μαζί με τους συναδέλφους μας και τους μαθητές των ΕΠΑΛ:

ΔΕΥΤΈΡΑ 15/7: 10 π.μ, Συνέλευση στο 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς, όπου συζητάμε για τα επόμενα βήματα. Στη συνέχεια, κατευθυνόμαστε προς το Δημαρχείο και μαζί με τους εργαζόμενους στο Δήμο κάνουμε πορεία στην πόλη και στη διεύθυνση Β' Βάθμιας Εκπαίδευσης.
    7 μ.μ.: Συμμετέχουμε στη συνέλευση σωματείων και φορέων στην ΕΤ3 στη Θεσσαλόνίκη. Ακολουθεί 8:30 μμ Συναυλία.

Τρίτη 16/7: ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ
Απεργούμε όλοι. Οργανώνουμε στα σχολεία μας ενημέρωση μαθητών και γονέων (θα σταλεί σχετικό γράμμα), βάζουμε πανώ και ό,τι άλλο σκεφτεί ο καθένας.
Συμμετέχουμε στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε Κιλκίς, Θεσσαλονίκη ή όπου βρίσκεται ο καθένας.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
για να μην περάσουν οι απολύσεις και η διάλυση του δημόσιου σχολείου.
Με πανεργατικό-παλλαϊκό μέτωπο θα νικήσουμε κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ.


ΕΛΜΕ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ