κυλιομενο μενου

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Συνεδρίαση ΔΣ ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς στις 8-3-2012

   Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς συνεδρίασε την Πέμπτη 8-3-2012 και ώρα 13:30 με παρόντα τα 6 μέλη (έλειπε ο κος Παπουλίδης Ιάκωβος) και συζήτησαν το θέμα που προέκυψε με την εργασία των εκπαιδευτικών του 2ου ΕΠΑΛ την ημέρα των 3 Ιεραρχών και αποφάσισε να στείλει έγγραφο στο οποίο να ζητείται αποκατάσταση των εκπαιδευτικών που εργάστηκαν με τρόπο που θα αποφασίσει ο σύλλογος. Το έγγραφο με αρ. πρωτ. 19  εστάλη στις 13-3-2012.
   Αποφασίστηκε ομόφωνα και με πρόταση του κου Πολυχρονιάδη Γεωργίου να ζητηθεί από το Δ/ντή να δοθεί άδεια στα σχολεία της πόλης τις 2 τελευταίες ώρες για συμμετοχή σε εκδήλωση διαμαρτυρίας εναντίον των μεταλλείων καθώς επίσης να δοθεί η δυνατότητα διοργάνωσης ενημερωτικών ομιλιών στα σχολεία σχετικά με το θέμα. Πράγματι 4μελής αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον πρόεδρο Λοκοβίτη, το γραμματέα Πολυχρονιάδη, τον ταμία Παπουλίδη και τον οργ. Γραμματέα Γεωργούση επισκέφτηκε το Δ/ντή στις 9-3-2012 και ώρα 10:30 χωρίς αποτέλεσμα. Εναλλακτικά αποφασίσαμε την δυνατότητα κήρυξης 2ωρης στάσης εργασίας, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής σε παράσταση διαμαρτυρίας με άλλους φορείς.
   Τέλος έγινε πολύ έντονη συζήτηση σχετικά με την καταγγελία που εξέδωσαν τα 2 μέλη των ΣΕΚ εναντίον της πλειοψηφίας των 5 μελών σχετικά με την ανακοίνωση στήριξης του διευθυντή του 2ου ΓΕΛ από το ΔΣ της ΕΛΜΕ. Την ανακοίνωση και την καταγγελία μπορείτε να τις διαβάσετε στο blog. Οι συνάδελφοι ας κρίνουν τις τοποθετήσεις.

Ο Πρόεδρος                                                                                                Ο Γεν. Γραμματέας
Λοκοβίτης Μιχαήλ                                                                                    Πολυχρονιάδης Γιώργος


Υπεύθυνος blog: Πολυχρονιάδης Γιώργος